Biografie

Biografie Freija

Sport is altijd een belangrijk onderdeel van mijn leven geweest.
Van jongs af aan al ben ik in beweging en wist na het behalen van mijn middelbare school diploma dat ik met sport verder wilde gaan.

Mijn vakdiploma´s behaalde ik o.a. bij Fitvak! en Isat en gaf mijn groepstrainingen met veel enthousiasme. Opmerkelijk was dat mijn klanten mij vaak om advies vroegen. Hoe train ik op het juiste niveau? Wat moet ik wel en niet eten?
Ik train heel de week, maar ik zie geen resultaat? Dit soort vragen kwamen en komen veelvuldig voor. Het blijkt dus dat er veel onzekerheid heerst bij de mensen wat betreft de effectiviteit van hun trainingen.

Training moet leuk en ontspannend kunnen zijn, maar vooral effectief!
Zodra je trainingen effectief genoeg zijn levert je dat een prettig gevoel op, fysiek en mentaal. Het geeft je vertrouwen en de energie om ermee door te gaan.

Iedereen heeft het tegenwoordig druk en ieder gaatje in de agenda betekent kostbare tijd. Het blijkt dat men steeds meer bereid is deze tijd nuttig te besteden.

Het geloof in Personal Training groeit en de vraag ernaar ook. Dit blijkt uit de groeiende klantenkring waar we intensief mee bezig zijn. Op het gebied van training en omgang met mensen delen Giovanni en ik dezelfde visie en wij beschikken over zeer ruime ervaring. Door middel van cursussen, workshops en seminars houden we de laatste ontwikkelingen op het gebied van sport, voeding en gezondheid nauwlettend in de gaten.

Met volle teugen geniet ik van de inzet van mijn klanten.
Het is fijn om te zien dat men trots is op zijn resultaten.

Graag neem ik ook uw twijfel weg en laat u ervaren hoe doeltreffend en plezierig trainen kan zijn. Hopelijk tot ziens!

Freija Schut

Biografie Giovanni Adrianus

De eerste sportervaringen heeft Giovanni opgedaan met voetballen. Daar leerde hij als tiener al hoe belangrijk het is in teamverband te spelen om resultaten te behalen. Met het team heeft hij toernooien gespeeld in Spanje, Engeland en Duitsland. Op een gegeven moment maakte hij de overstap van voetballen naar Thai-boksen. Het voetbalseizoen liep ten einde en zijn broer, een Thai-bokser, vroeg hem een keer mee te gaan om een Thai-boks training te volgen.

Vanaf die dag had hij de smaak van het Thai-boksen te pakken. Samen met zijn broer trainde hij 6 dagen per week voor een periode van niet minder dan acht jaar. In die acht jaar heeft hij veel wedstrijden gevochten en gewonnen. Van het Thai-boksen heeft hij de overstap gemaakt naar het boksen. Giovanni bokst nu alweer zo"n tien jaar en traint nog steeds twee a drie keer per week.

Zijn vakdiploma heeft hij behaald bij de AALO, Giovanni heeft daarnaast verschillende certificaten behaald zoals Instructeur TRX SuspensionTraining en Instructeur Bodyshake.

Giovanni is fitness instructeur en hij geeft groepslessen waaronder Freestyle en Bodyshake. De Freestyle lessen heeft hij zelf ontworpen en net zolang verfijnd totdat hij een product neer kon zetten van grote kwaliteit. Hij doceert deze Freestyle lessen op verschillende sportscholen. Hij geeft weerbaarheidstrainingen aan kinderen met (ernstige) gedragsproblemen en hij is gespecialiseerd in het geven van personal trainingen, groepstrainingen en bootcamps.

Met inmiddels ruim 25 jaar opgedane ervaring in de sport is Giovanni een zeer ervaren sporter en instructeur. Door zijn mensenkennis weet Giovanni als geen ander zijn leerlingen en klanten te motiveren.

Competenties: sturen, delegeren, motiveren, aantrekken en ontwikkelen van talent, interpersoonlijke sensitiviteit, werken in teamverband, opbouwen en onderhouden van relaties, integriteit, stressbestendigheid, vasthoudendheid, zelfvertrouwen, besluitvaardigheid, gedrevenheid, aandacht voor kwaliteit, klant- en servicegerichtheid, realisatie van doelen.